(CAT) Ein besonderes Geschenk für dieses Weihnachten: Verschenken Sie lokale Produkte

? ATENCIÓ! Si regalar olis aquestes properes festes de Nadal està dins dels vostres plans (i, si no, doneu una ullada, és una idea genial!), tenim la solució. Us presentem la última novetat de Lacrima Olea per a esdeveniments excepcionals, sereu els més originals del cercle familiar i/o d’amistats. A més , recordem que són olis de cooperativa, totalment premium, aconseguits amb l’esforç de grans treballadors.

La proposta es tracta d’un estoig metàl·lic que presenta un plantejament exquisit; 6 ampolles de 60cl amb la combinació de varietats d’olis Lacrima Olea: morrut, sevillenc, coupage DOP i picual, i per altra banda, els olis aromàtics  Lacrima Aroma, amb sabor a mandarina i farígola.

Estoig metàl·lic premium Lacrima Olea & Aroma

Cal tenir en compte que tot l’oli és de producció pròpia, de proximitat i la iniciativa forma part d’un dels objectius de la cooperativa: reconèixer el treball dels pagesos i pageses habitants del món rural, posant en valor l’oli de cooperativa i de proximitat. A això es suma que la caixa és reutilitzable i totalment sostenible, i el disseny de les ampolles autèntic i actualitzat, a què espereu, doncs? No deixeu passar la oportunitat. Si voleu més informació podeu posar-vos en contacte amb la Cooperativa de Godall.

Clicant a la següent fitxa accedireu directament a la pàgina per comprar el lot.

Regala productes de proximitat, un regal original de la mà de l’Agrícola de Godall per a aquests nadals.