(CAT) Ein originelles Geschenk: Premium natives Olivenöl extra (Geschenkverpackung)

Vols fer un regal diferent? regala el pack d’oli d’oliva verge extra Lacrima Olea

A l’hora de pensar un regal per a alguna trobada familiar, d’amics, o simplement quan t’han invitat a un sopar, et venen al cap moltes idees tradicionals com són una ampolla de vi, una ampolla de cava, uns postres, uns bombons, etc. La majoria de vegades es tractarà d’una solució ràpida per a sortir del pas, ja que en el cas dels postres, segurament l’amfitrió ja els haurà tingut en compte, i en el cas del vi o del cava, igualment, i en el millor dels casos en aquest últim cas, l’ampolla es veurà relegada al rebost, a l’espera de poder-la encetar en una altra ocasió.

Per aquests casos, un regal original ve de la mà de Lacrima Olea, es tracta de packs especialment concebuts per a regal, amb diferents capacitats i combinacions, perfectes per a aportar un toc de personalitat.

Oli d’oliva per regalar, pack regal gourmet 4x250ml OOVE.

farga morruda sevillenca coupage DOP baix ebre montsia

En primer lloc trobem com a pack més econòmic, el composat per 4 ampolles d’oli verge extra de 0’25L cadascuna. Aquest pack regal pot incloure qualsevol de les varietats de la cooperativa (tot i que al tractar-se d’edicions limitades, alguns cops pot haver de canviar-se per alguna altra de disponible), aquestes varietats són: farga DOP, morruda DOP, sevillenca DOP, Coupage DOP (aquesta és una combinació feta en exclusiva pel mestre moliner de la Cooperativa de Godall, buscant les millors qualitats de cada varietat DOP d’aquella campanya), picual, arbequina i empeltre (aragonesa).

A la tenda online de Lacrima Olea, al fer la comanda d’oli, es pot especificar a la nota de compra la combinació desitjada per al regal.

Packs regal gourmet 3x500ml o 3x750ml OOVE.

estoig regal oli mil·lenari + 2 ampolles de 0'50L

Hi ha la possibilitat de canviar de capacitats, i optar per una caixa de regal amb 3 ampolles de 0’5L d’OOVE de màxima qualitat.

Com la resta d’opcions, permet substituir qualsevol d’aquestes ampolles per un tub d’oli mil·lenàri Lacrima Olea Mil·lenària (l’oli estrella de la cooperativa de Godall, i guanyador de nombrosos premis internacionals). Quedant d’aquesta manera, una caixa amb 2 ampolles d’olis OOVE premium + una ampolla mil·lenària de 0’5L o de 0’25L.

Si per contra, volem pujar a unes capacitats de 0’75L també tenim les mateixes composicions i es pot substituir qualsevol ampolla de les 3, per un tub d’oli mil·lenari de 0’5L.

Aquestes presentacions dels packs regal Lacrima Olea són ideals per a qualsevol ocasió, sigui com hem dit, un sopar, una trobada familiar, com també un regal personal, per al dia de la mare, com a detall de comunió/casament o com a regal d’empresa.

Fins i tot per a una comanda gran, com podria ser els detalls d’una boda o comunió, us podeu posar en contacte a través del formulari per veure les diferents opcions que disposa la Cooperativa de Godall.

Us animem a seguir investigant la composició desitjada a la categoria de PACKS REGAL.

packs regal lacrima olea
Estoig regal 2+1 mil·lenari Lacrima Olea
Estoig regal - PackRegal 3x0'75ltr lacrima olea
Estoig regal lacrima olea mil·lenaria (2+1) 0'75ltr