Tots Sants 2020 / Halloween 2020

¿Truco o trato?

Ets més partidari de celebrar la Castanyada o Halloween? Sigui com sigui, aquest any degut a les circumstàncies actuals s’haurà de fer d’una forma diferent. A conseqüència de la posada en funcionament del toc de queda, des de les deu de la nit fins les sis del matí no podrem sortir al carrer, per tant és probable que ens quedem a casa sense pla. Vols atrevir-te en noves propostes i sorprendre el teu cercle familiar, d’amics, etcètera? Tenim una bona notícia per a tu!

Pots gaudir de la vetllada mentre tastes els olis Premium de la Cooperativa de Godall (de les varietats morruda DOP, sevillenca DOP, coupage DOP i empeltre), es tracta de fer un tast en línia; al youtube trobareu el vídeo on hi ha els passos a seguir. https://www.youtube.com/watch?v=Ns77fdYuBos

Atenció perquè la compra d’aquest pack d’olis surt més barat donada l’ocasió, tan sols són 20 € amb el transport gratuït a tot el país. Directament a la cooperativa encara és més econòmic: 16 €. Vinga fem del 31 d’octubre una nit especial per a tothom!