L’Agrícola de Godall aconsegueix el Prestige Gold al concurs TerraOlivo 2020.

L’Agrícola de Godall es presentava per primera vegada a aquest prestigiós certamen internacional d’olis d’oliva verge extra.

Dintre el marc del concurs TerraOlivo 2020, que es celebrava a Jerusalén (Israel), la varietat d’oli mil·lenari Lacrima Olea Mil·lenària de la nostra cooperativa, va rebre el reconeixement Prestige Gold.

La Cooperativa de Godall és la elaboradora i embotelladora d’aquesta gamma d’olis de qualitat Premium de la DOP Baix Ebre-Montsià.

El jurat del concurs internacional Terraolivo 2020, format per 69 catadors representants dels principals països productors i consumidors, ha escollit “Lacrima Olea Mil·lenari” com a mereixedor del premi desprès de tastar més de 500 tipus d’oli dels 19 països productors i competidors.

Aquest guardó, que arriba pocs dies desprès de la medalla d’argent al concurs del London International Olive Oil Competition 2020, representa un pas important per a la visibilitat de l’oli verge extra de qualitat Premium elaborat per la Cooperativa de Godall sota la marca “Lacrima Olea”, una marca de recent creació, presentada al mercat el passat mes de març de 2020.

El premi és, a més, un reconeixement específic per als varietals inclosos en la DOP Baix Ebre-Montsià, i concretament a la varietat Farga, un oli molt aromàtic i untuós, provinent d’oliveres certificades com a més antigues de mil anys, avui dia protegides per una legislació específica i que la Cooperativa de Godall ha recuperat per a la producció.

oli milenari - oli mil·lenari Lacrima olea