Fira Mil·lenària Virtual de l’oli i l’espàrrec de Godall 2021

Després que l’any passat s’hagués de suspendre la Fira de l’oli i l’espàrrec de Godall,  enguany l’organització ha decidit donar-li una empenta, amb la voluntat que la fira no s’aturi.

La fira Mil·lenària, enguany serà exclusivament virtual i no durarà un cap de setmana sinó que, durant tot l’any 2021 es realitzaran diferents activitats de forma telemàtica.

Aquest dissabte 13 de març, coincidint amb la data real en la qual s’hauria celebrat la fira física en cas de no trobar-nos dintre de les restriccions pel COVID, s’ha donat per inaugurada la fira virtual Mil·lenaria 2021.

Us adjuntem el vídeo promocional de l’acte d’inauguració i el text llegit.

INAUGURACIÓ MIL·LENÀRIA,  FIRA DE L’OLI I L’ESPÀRREC DE GODALL  2021

Bon dia a tothom, un any més ens trobem al mes de març, mes en que el poble de Godall des de fa 18 anys va celebrant la Fira de l’Oli i l’Espàrrec, i que ja l’any passat, li vam afegir el  nom de Mil·lenària, Fira de l’Oli i l’espàrrec de Godall.

L’any passat, per culpa de la pandèmia, es va tindre que anul·lar quan ja  estava tot organitzat i a punt de començar.

Aquest any serà una Fira diferent també, ja que no ens permeten organitzar actes on s’hi ajunten molta gent. Per això desde la organització de la fira s’ha decidit fer-la virtual i d’aquesta manera donar-li continuïtat i que no es perdi un esdeveniment  que tants esforços i sacrificis ha costat a les persones que l’han organitzat durant tants anys.

Aquesta Fira virtual s’allargarà durant tot l’any i s’aniran programant activitats que s’aniran anunciant, ja en tenim unes quantes de previstes i que estant enfocades de cara a promocionar l’Oli de Godall i el Comerç Local.

Aquesta Fira per part de la Cooperativa està enfocada en promocionar els olis que formen part de la DOP Baix Ebre i Montsià i que són olis de les varietats Morruda, Sevillenca, i Farga.

Aquesta última varietat és l’oli de les oliveres Mil·lenàries.

Aquest any cal destacar que la Cooperativa de Godall ha tingut un Primer premi de la CDO en la varietat Morruda, això és resultat de la bona feina dels pagesos i pageses, i de l’acurat procés de molturació per part de les persones que treballen al Molí. També destacar dos premis Internacionals, a Israel i a Londres.

Tot això és un reconeixement molt important a la feina que s’està fent des de tots els punts que formen part d’aquest engranatge que és la elaboració, transformació i venda del nostre producte.

Animem a la gent a participar de la nostra Fira, a conèixer els productes de proximitat de la nostra Cooperativa i com no, quan es pugue, convidem a  tothom  a visitar el nostre poble  i el seu entorn natural.