ExpoEbre i Fira ÀPAT: Assistència a fires de la Cooperativa Agrícola de Godall

FIRA EXPOEBRE (TORTOSA)

Lacrima Olea va estar present durant el mes d’abril a la Fira ExpoEbre de Tortosa, a l’estand conjunt de la Cambra de Comerç de Tortosa, en representació de productes locals de qualitat .

La fira es va inaugurar el dia 28 d’abril a les 19:00 hi fins diumenge es van poder degustar els tasts que va realitzar la Cooperativa de Godall dels olis Lacrima Olea.

Alhora, es van realitzar diferents degustacions dels olis DOP Baix Ebre – Montsià de la nostra cooperativa amb les varietats Farga , Morruda i Sevillenca , així com de l’oli mil·lenari (varietat farga).

Les degustacions (divendres i dissabte al matí) van tenir molta afluència de públic, i molts dels visitants que van tastar els productes, es van posar en contacte amb nosaltres posteriorment per felicitar-nos de la qualitat i el sabor dels mateixos.

Aquests missatges tan positius ens ajuden a motivar-nos encara més, i millorar dia a dia la nostra qualitat i sacrifici, perquè l’oli que surt dels camps dels nostres socis sigui cada vegada més, un referent del territori i que es posi en valor tota la feina associada a unes varietats d’oli que requereixen molta dedicació en tractar-se de processos molt tradicionals en la recol·lecció.

FIRA ÀPAT TARRAGONA

La setmana següent, la Cooperativa de Godall, va muntar el seu estand a la Fira APAT de Tarragona , la fira professional de l’alimentació i la gastronomia.

Pel nostre estand van passar moltes empreses i particulars interessant-se pels nostres productes i les nostres tarifes . Cadascú va tenir l’oportunitat de tastar els productes alhora que s’explicaven les característiques dels diferents olis amb DOP Baix Ebre-Montsià .

Des de Lacrima Olea , constantment, realitzem un procés d’informació i divulgació de les característiques dels olis que conformen la DOP Baix Ebre – Montsià ( farga , sevillenca i morruda ), ja que en el nostre cas, històricament no són tan coneguts a la resta de Catalunya o Espanya com poden ser les Garrigues o Siurana per posar un exemple.

Descobreix tots els nostres productes.