ExpoEbre i Fira ÀPAT: Assistència a fires de la Cooperativa Agrícola de Godall

Des de Lacrima Olea , constantment, realitzem un procés d’informació i divulgació de les característiques dels olis que conformen la DOP Baix Ebre – Montsià ( farga , sevillenca i morruda ), ja que en el nostre cas, històricament no són tan coneguts a la resta de Catalunya o Espanya com poden ser les Garrigues o Siurana per posar un exemple.

Bocata de figues amb oli Lacrima Olea (recepta de Gipsy Chef)

Pablo Albuerne, conegut com Gipsy Chef ha preparat un exquisit entrepà de figues amb uns ingredients súper fácils de trobar. Com diu Gipsy Chef, la part fonamental de la recepta és un bon pa dels de tota la vida, de fleca tradicional. L’altra pota fonamental per a que l’entrepà resulti …

Llegir més

Dia mundial de l’Olivera

La UNESCO va declarar el 26 de novembre com a Dia Mundial de l’Olivera, dia que coincidia amb aquell 26 de novembre de 1992 quan es va inaugurar el Consell Oleícola Internacional (COI) a Madrid, amb la finalitat de contribuir al desenvolupament sostenible i responsable de l’olivera, així com informar dels seus variats beneficis i fomentar-ne la protecció.

Consells per a consumir oli d’oliva

consells per a consumir oli d'oliva

L’oli d’oliva com la majoria d’aliments té un període de consum òptim. Els seus enemics naturals són la llum, l’aire i la calor.