Etiquetatge de l’oli d’oliva. El valor de les etiquetes

coc de massana

L’oli forma part de la nostra cultura culinària, per això és important escollir-ne un de qualitat i que aporti els màxims beneficis. A l’hora de la compra ens hem de fixar en les etiquetes dels envasos i sabrem les propietats nutricionals de cadascun.

La Cooperativa de Godall tanca 2020 amb un nou premi al seu oli morrut

premi cdo 2020 a l'Agrícola de Godall pel seu oli morrut Lacrima Olea

L’oli morrut de l’Agrícola de Godall, guanyador com a millor oli d’oliva fruitat madur al concurs CDO.
Aquest premi s’otorga com a reconeixement de la feina feta pels productors de la demarcació de Tarragona, un concurs on s’hi troben molins i olis excepcionals de les comarques de Tarragona, de les Terres de l’Ebre i del Baix Penedès registrades al Registre d’Indústries Agroalimentàries de Catalunya i incrites a les DOP’s Baix Ebre-Montsià, Terra Alta o Siurana.

Receptes amb el nostre oli: Pastissets amb oli picual

pastissets fets amb oove picual de la cooperativa agrícola de Godall

La varietat més recomanable per dur a terme alguns dolços és la oove picual, té unes qualitats específiques, encara que al territori se’n conrea més d’altre tipus com la morruda, sevillenca i farga.

Manifest: Oli de Godall (una reflexió de Víctor Pago)

Dubto moltíssim que pugui anar a Paris o a Venècia. Però jo he trobat oliveres mil·lenàries abandonades i amagades baix la brossa les rames les romingueres o barsers, i quan les he vist he tingut la sensació que m’esperaven.

Un regal original: Oli verge extra premium (Pack regal)

pack de presentació de les varietats autòctones de les terres de l'ebre amb presentació en caixa regal Lacrima Olea

Vols fer un regal diferent? regala el pack d’oli d’oliva verge extra Lacrima Olea. Es tracta de packs especialment concebuts per a regal, amb diferents capacitats i combinacions, perfectes per a aportar un toc de personalitat.

Assemblea General Ordinària de l’Agrícola de Godall (06-10-2020)

El Consell Rector de l’AGRÍCOLA CATALANA I SECCIÓ DE CRÈDIT DE GODALL, SCCL, en sessió celebrada el passat 4 d’agost de 2020, va acordar convocar l’Assemblea General Ordinària que es celebrarà el proper dimarts dia 06 d’octubre de 2020, a les 20:30 hores en primera convocatòria i a les 21:00 hores en … Llegir més